De merken
die wij aanbieden

Hieronder vind u de verschillende fabrikanten van LED-verlichting en armaturen die we verdelen.

Elk merk heeft haar eigen specifieke kenmerken en biedt kwaliteitsproducten aan die zijn afgestemd op specifieke behoeften.

Officiële verdelers

ECLATEC, opgericht in 1927, is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van LED-armaturen en openbare verlichtingsapparatuur voor wegen, snelwegen en parkeerterreinen.

GHM, opgericht in 1837, is een Frans bedrijf dat oplossingen voor verlichting en straatmeubilair ontwerpt en produceert. De fabrieken van GHM zijn gespecialiseerd in metaalbewerking (ketelmakerijen en gieterijen).

Powergear Europe is een bedrijf gevestigd in Nederland (Breda), gespecialiseerd in de productie en verkoop van accessoires en stroomrails voor trackverlichting.

Schiefer Lighting, in Nederland gevestigd, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en verkoop van allerlei soorten lampen en gloeilampen: gloeilampen, halogeenlampen, LED-lampen, ovenlampen en nog veel meer. LED lampen worden verkocht onder het merk “SPL LIGHTING”.

GVA Lighting is een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van LED-armaturen en architecturale LED-buitenverlichting, geschikt voor het verfraaien van gebouwen en gevels.

Reggiani is een Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 1957. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van technische en functionele LED-armaturen voor de verlichting van kantoren, hotels, ziekenhuizen, kunstgalerieën, enz.

Sinds 1992 ontwerpt en produceert Procédés Hallier verlichtingsoplossingen en armaturen voor musea, galerijen, hotels, enz. in Frankrijk (met werkplaatsen in Montreuil).

Dit bedrijf werd in 2009 opgericht in Genk (België) en is gespecialiseerd in de distributie en montage van armaturen voor verlichting in de industriële en tertiaire sector.

Lenzi is sinds 1933 een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van armaturen en lantaarns voor openbare verlichting.

Internova is een Nederlands bedrijf (Breda) gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van functionele LED-armaturen voor industriële en commerciële verlichting. Specifiek tracklights en downlights.

LAES is een Spaans bedrijf (Barcelona) gespecialiseerd in de distributie van LED-lampen, functionele en decoratieve armaturen (downlights, tracklights, verlichtingsarmaturen, enz.).

Ideal Lux is een Italiaans bedrijf (Mirano, Venetië) gespecialiseerd in het ontwerp en de distributie van decoratieve LED-verlichting voor binnen en buiten. Ideal Lux biedt ook een assortiment technische verlichting (downlight, stripled, enz.).

ALP is een Nederlands bedrijf (Breda) gespecialiseerd in de distributie van functionele LED-armaturen voor industriële verlichting. Hun vlaggenschipproducten zijn lichtlijnen voor wandverlichting.

Sinds 1959 richt iGuzzini zich op de studie, het ontwerp en de productie van innovatieve verlichtingssystemen voor binnen en buiten.

Lena Lighting, opgericht in 1989, is een Pools bedrijf dat gespecialiseerd is in het innovatieve ontwerp en de productie van LED-armaturen voor industriële en commerciële verlichting.

Bloc.Tech is een Frans bedrijf dat noodverlichting (noodverlichtingsunits of noodlampen) ontwerpt en verkoopt.