Onze ervaring en gegevens

Euroka werd opgericht in 2009 en begon haar groei door de verkoop van allerlei soorten gloeilampen en heeft haar energie gestoken in dienst van de zoektocht naar de beste tarieven voor de grootste merken. Euroka heeft niet alleen de ervaring en de know-how verworven maar ze heeft ook haar team versterkt met meerdere technische experts.
Resultaat: Euroka biedt de beste merken van lampen en armaturen aan de beste prijzen, maar vooral zeer scherpe ondersteuning in al uw verlichtingsprojecten.

Van obsessie voor kwaliteit naar consultancy

Euroka heeft door haar obsessie voor kwaliteit al snel beseft dat de grootste merken van lampen, zelfs tegen de beste prijzen, op zich niet voldoende zijn.
Service, advies, opvolging en begeleiding bij professionele verlichtingsprojecten zijn hierdoor de andere sterke punten van Euroka geworden.

Ten dienste van winkels, musea, ziekenhuizen, gemeenten, ministeries …

Museumverantwoordelijke, hoofd van een hotel- of handelsketen, exploitant van evenementen of ontwerpbureau, architecten, installateurs, allemaal vinden zij bij Euroka een reactieve professionele partner om hen te helpen bij hun verlichtingsproject.

België : EUROKA BV

Luxemburg : EUROKA SARL

Onze missie

Bij Euroka is onze voornaamste missie het vinden van optimale oplossingen om de verschillende ruimtes van onze klanten te verlichten. Deze oplossingen combineren noodzakelijkerwijs optimale energie-efficiëntie, een verzorgd ontwerp, naleving van verlichtingsnormen en een passende prijs-kwaliteitverhouding.

Aangezien de huidige milieu-uitdagingen moeten we rekening houden met het verbruik en de cycliciteit van producten wanneer we de projecten van onze klanten beheren.

Indien de omstandigheden het toelaten, moedigen we onze klanten aan om reeds beschikbare materialen te hergebruiken, op voorwaarde dat deze voldoende presteren of kunnen worden bijgewerkt.

Samen met onze partners volgen we ook de marktontwikkelingen en de laatste trends op het gebied van verlichting, technieken en prestaties om hun behoeften te anticiperen en zo goed mogelijk aan hun verwachtingen te voldoen.

Op lange termijn streven we ernaar om de relaties met onze klanten te bestendigen en hun dagelijks leven te verlichten, want uiteindelijk zijn zij onze beste ambassadeurs!

Onze Waarden

Opgericht in 2009, Euroka is een familiebedrijf dat voortdurend streeft naar hoogwaardige producten en nauwe relaties met haar klanten.

De Euroka-familie is geworteld in sterke waarden, waarbij de mens centraal staat.

De relatie en communicatie met de klant zijn van essentieel belang. Door middel van dialoog vinden we oplossingen – soms op maat gemaakt – terwijl we tegelijkertijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden aan degenen die op ons vertrouwen.

De regelmatige en kwalitatieve interacties met onze klanten stellen ons in staat sterke relaties op te bouwen en passende antwoorden te vinden op hun vragen.

Bij Euroka voelt men zich thuis, men voelt zich goed. “Home sweet home”. Het kantoor is een ruimte voor uitwisseling en gezelligheid, waarbij elk teamlid van belang is.

Alone we can do so little; together we can do so much. – Helen Keller

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op, we staan klaar voor uw vragen !

* verplicht veld

Ons team

Euroka TEAM
België
Damien Lamarche
Damien Lamarche CEO & Light Shaper
Martin Gistelinck
Martin Gistelinck Partner & Lighting specialist
Thibault Amery
Thibault Amery Internal Sales
Camille Lenaerts
Camille Lenaerts Internal Sales
Bertrand Stevens
Bertrand Stevens Admin & Back Office
Stephan Neirinckx
Stephan Neirinckx Lighting specialist (FR)
Pascal Bellon
Pascal Bellon Lighting specialist (FR)
Syrhane Touil
Syrhane Touil Lighting Specialist (NL)
Eric Stevelinck
Eric Stevelinck Lighting specialist (FR)
Christophe Michiels
Christophe Michiels Purchasing & Office Manager
Andre Bento
Andre Bento Logistic Manager
Anthony Charrin
Anthony Charrin Warehouse Manager
Rufus
Rufus Happiness Manager
Luxemburg
Audrey Henquin
Audrey Henquin Purchasing Manager
Mathieu Gistelinck
Mathieu Gistelinck Partner & Lighting specialist