Lichtontwerp Bureau

Onze ontwerp- en adviesafdeling ondersteunt u bij het zorgvuldig kiezen en plaatsen van uw armaturen.

Een goed doordachte installatie is essentieel om aan uw behoeften en wensen te voldoen. Het zorgt ervoor dat uw verlichting op de beste manier wordt geïnstalleerd, waarbij lichtefficiëntie, esthetiek, welzijn en kosteneffectiviteit worden gecombineerd.

Dankzij onze verlichtingsstudies houden onze experts rekening met de omgeving waarin de verlichtingsinstallatie moet worden uitgevoerd, met de specifieke kenmerken van de te verlichten ruimte, de technische haalbaarheid, energiebesparingen en het budget.

We bieden projectmanagement, te beginnen met een studie en een concept, tot en met de levering van apparatuur en opvolging tot de oplevering van de werken.

Dit omvat ook het opzetten van een intelligent beheersysteem indien nodig (Casambi, DALI, enz.), aangepast aan de bestaande installaties en eventuele technische beperkingen.

Dankzij de ervaring van onze gepassioneerde experts en de ondersteuning van software zoals Dialux, Relux, Sketchup, D5 Render, Autocad, enz. kunnen we u helpen met uw volledige verlichtingsproject.

Dialux Evo