De meest robuuste, kosteneffectieve en schaalbare draadloze lichtbesturing oplossing!

De Casambi lichtregeloplossing biedt alle besturingsopties die van een complete professionele oplossing worden verwacht (dimmer, schema’s, scènes, groepen armaturen, detectoren, schakelaars, enz.). Dit draadloze besturingssysteem is eenvoudig te installeren en kan dagelijks gebruikt worden, zowel in bestaande als in nieuwe installaties.

Als Casambi-expert is Euroka de perfecte partner om u te helpen bij uw lichtmanagementprojecten.

Kleur van het licht

Doorkruis het kleurenspectrum. De armatuurfabrikant definieert het kleurengamma van zijn Casambi Ready-product. De gebruiker kan spelen met zijn instellingen spelen en ze als favorieten opslaan in een kleurenpalet.

Zonsopgang en zonsondergang

Kom in harmonie met de natuur. Door de tijdzone en locatie van een verlichtingsnetwerk in de app in te stellen, kunnen Casambi-eenheden lokale zonsopgang- en zonsondergangtijden berekenen en de verlichtingsniveaus aanpassen of een geplande lichtscène starten.

Kalender en timer

Beheers de tijd. Bedien uw verlichting volgens vooraf gedefinieerde schema's. Met kalender- en timerfuncties kunnen scènes en animaties worden geprogrammeerd om in en uit te schakelen op basis van specifieke behoeften.

Kleurtemperatuur

Pas de kleurtemperatuur aan. De armatuurfabrikant stelt de kleurtemperatuurlimieten van zijn Casambi Ready Tunable White armatuur in. De Casambi-app biedt een schuifregelaar waarmee gebruikers een specifieke kleurtemperatuur kunnen identificeren binnen het vooraf ingestelde gamma.

Hergroepering

Synchroniseer je verlichting. Het groeperen van armaturen in de Casambi app is heel eenvoudig. Alle gegroepeerde armaturen kunnen synchroon worden aangestuurd en/of geprogrammeerd voor individuele aansturing.

Scènes

Maak een scène. Maak meerdere lichtscènes om aan de veranderende behoeften van een ruimte te voldoen. Deze scènes worden gemaakt in de Casambi-app en kunnen met één druk op de knop worden geactiveerd. Een armatuur kan in meerdere scènes worden gebruikt.

Animaties

Creëer beweging met licht. Animaties zijn dynamische scènes waarin de belichting van de ene scène naar de andere kan veranderen. U kunt tempo, duur en cycli instellen in de app.

Galerij

Pas uw gebruikersinterface aan. Met de Galerij-functie van de Casambi-app kunt u foto's van een ruimte of plattegrond uploaden en de posities van de armaturen in de afbeeldingen markeren. Dit helpt u ze visueel te identificeren en intuïtief met hen te communiceren.

Daglichtsensor

Evalueer het daglicht. Daglichtsensoren meten verlichtingssterktes en geven LUX-waarden door aan het bestaande netwerk. Op deze manier kunnen geautomatiseerde lichtscènes worden geprogrammeerd om een maximale lichtkwaliteit en een lager energieverbruik te bereiken.

Aanwezigheidsmelder

Kijk door de kamer. Het Casambi-systeem ondersteunt bewegingssensoren. Door de informatie van de overlappende bewegingssensoren te integreren, zorgt Casambi ervoor dat licht op het juiste moment op de juiste plaats wordt gebruikt.

Hiërarchie in control

Geniet van conflictvrije controle. De hiërarchie die in de Casambi-app is vastgesteld, vergemakkelijkt de samenwerking tussen handmatige en geautomatiseerde verlichtingsregelaars. U kunt overschrijvingen vooraf definiëren om ze te laten overeenkomen met uw besturingslogica.

Gateway

Een bediening op afstand. U kunt een Casambi-gateway instellen om uw lampen te bedienen wanneer u niet bent verbonden met het lokale Bluetooth-netwerk. Een gateway maakt via internetverbinding met uw Casambi-verlichtingsnetwerk.

Evolutie

Ontwikkel uw projecten. Van een installatie in één ruimte is het eenvoudig en kosteneffectief om over te stappen op functionaliteit op locatieniveau en deze zelfs uit te breiden naar buitentoepassingen. Met Casambi kunt u meerdere netwerken tegelijk bedienen.

Synchronisatie

Intelligente meshing. Casambi-apparaten vormen een mesh-netwerk, dat zichzelf organiseert en constant synchroniseert. Dit betekent dat elk apparaat dezelfde intelligentie en netwerkkennis bevat en ervoor zorgt dat er geen single point of failure is. Hoe meer knooppunten er zijn geïnstalleerd, hoe meer wegen er zijn en hoe verder het signaal kan reizen.

Elementen

Maak aangepaste producten. Custom Elements is een functie waarmee Casambi-partners unieke en bedrijfsspecifieke functies en producten binnen het Casambi-ecosysteem kunnen creëren, bijvoorbeeld gemotoriseerde armaturen of jaloeziebesturingen.

Parameters

Wees ervan bewust, fabrikanten kunnen armatuurparameters leveren, zoals productgegevens, LED-versies, stroomverbruik, driverversie, dimcurve of temperatuurlimieten. Deze informatie wordt geüpload naar de cloud en kan desgewenst door eindgebruikers in de app worden bekeken.

Voorbeelden van prestaties